Roosa nauha -kampanja 2022

  Käsityöllä tehdään hyvää Roosa nauha -kampanjassa

  Taitojärjestön kautta lukuisat sukanneulojat ovat osallistuneet Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen jo yhdeksän kertaa. Lankojen, ohjekuvastojen ym. myynnillä on kerätty jo 113 237 euroa. Nyt olemme mukana kymmenettä kertaa. Kampanja alkaa 22.9.2022.

  Taito Satakunta ry:n kaikki taitokeskukset osallistuvat kampanjaan. Roosa nauha -langat hehkuvat myymälöiden hyllyssä ihanissa väreissä. Uudessa ohjekuvastossa on 19 neulemallia. Suurin osa niistä on uusia, mutta muutama suosikki vuosien varrelta on päässyt mukaan. Jokaisen Roosa nauha -tuotteen myynnistä lahjoitetaan osuus keräykseen, jonka avulla Syöpäsäätiö rahoittaa tutkimusta ja tukee sairastuneita ja heidän läheisiään. Tuotteiden ostaminen on konkreettinen teko, koska Syöpäsäätiö toimii lahjoitusvaroin. Kun Syöpäsäätiö perustettiin, vain yksi kolmesta parantui. Nyt syöpätutkimuksen ansiosta kaksi kolmesta paranee.

  Käsitöiden tekeminen tuottaa tekijälleen hyvää oloa. Läheisetkin saavat usein iloa valmiiden käsitöiden muodossa. Villasukka on varmasti rakastetuin käsityö, jonka voi saada ja antaa. Nyt tehdään hyvää myös tuntemattomalle keräyksen kautta. Langat tuottaa Taito Pirkanmaa Oy. Villa on norjalaista. Lanka värjätään Hämeenkyrössä ja jälkikäsitellään Tampereella. Laadukkaassa Roosa nauha -sukkalangassa on 75 % villaa ja 25 % polyamidia. Värejä on runsaasti ja ohjekuvastoista löytyy varmasti jokaiselle mieluisa malli.

  Lankoja ja ohjekuvastoja myyvät:

  Taitokeskus Huittinen, Risto Rytin katu 25

  Taitokeskus Kankaanpää, Jämintie 2

  Taitokeskus Noormarkku, Makkarakoskentie 1

  Taitokeskus Pori / Taito Shop Pori, Itäpuisto 13

  Taitokeskus Rauma, Lensunkatu 4

  Taitokeskus Sastamala, Asemakatu 1

  aukioloajat www.taitosatakunta.fi / Taitokeskukset

  TÄGIT: