Palvelut – Satakunta

Kudonta, erilaiset käsityökurssit niin lapsille kuin aikuisillekin, loimien luonti ja paljon muuta!

Taitokeskuksissa ammattitaitoiset neuvojat opettavat esimerkiksi kursseilla niin kudontaa kuin muitakin uusia ja perinteisempiä käsityötekniikoita. Kursseilla opit uutta, syvennät vanhaa ja saat upeita kokemuksia sekä uusia ystäviä.

Käsitöitä tehdessä aktivoituvat sekä kädet että aivot. Toisaalta käsitöitä tehdessä voi uppoutua joko ohjeeseen tai omiin ajatuksiinsa käsityöstä ja tekniikasta riippuen. Kaikille löytyy varmasti se oma ja itselle paras tapa nauttia käsillä tekemisestä.

Eri värisiä lankoja nipuissa.

Taitokeskusten palvelut

Taito Satakunnan taitokeskuksissa pääset tekemään erilaisia käsitöitä ja osallistumaan erilaisille kursseille. Jokaisen taitokeskuksen oma tarjonta löytyy tarkemmin eriteltynä taitokeskuksen omilta sivuilta. Tällä sivulla näet yleisesti, mitä kaikkea Taito Satakunta tarjoaa asiakkailleen.

Jos jokin asiaa kiinnostaa tai sinulla herää kysymyksiä, voit aina olla yhteydessä sinua lähimpänä löytyvään taitokeskukseen, tai poiketa vaikka käymään!

Kehräämistä rukilla, villasta langaksi.

Kurssit

Kurssitoiminta on yksi Taito Satakunnan toimipisteiden ydintoiminnoista. Kursseja järjestetään jokaisessa taitokeskuksessa.

Taitokeskuksissa järjestettävät kurssit löydät taitokeskusten omilta sivuilta: Huittinen, Noormarkku, Pori ja Sastamala.

Kudonta

Kudonta on rentouttavaa puuhaa, teitpä sitten mattoa, poppanaa, shaalia tai esimerkiksi puuvillapyyhettä. Taitokeskuksista saat ohjeet ja apua niin kudonnan aloittamiseen kuin tuotteen loppuun asti valmistamiseenkin.

Taitokeskuksissa on myynnissä materiaaleja kudontaan, mutta esimerkiksi räsymattoja varten voit tuoda myös omia vanhoja kankaita, joista voit leikata kuteita.

Kangaspuissa kudotaan aurinkoisen väristä mattoa.
Lankoja pinossa ja myynnissä.

Materiaalimyynti

Jokainen Taitokeskus toimii kaiken muun toiminnan lisäksi myös materiaalimyymälänä. Myynnissä on esimerkiksi erilaisia lankoja, makramee-materiaaleja ja tarvikkeita, kudonnan materiaaleja, tarvikepaketteja ja paljon muuta.

Taitokeskukset eivät siis suinkaan ole pelkästään harrastamista varten, meillä voi myös shoppailla!

Tuftaus-tekniikkaa käyttäen kankaalle piirretään lintu ja lehtiä.

Tilauskurssit

Tilauskurssin voit tilata omalla seurueellesi, oli kyseessä sitten tyhy-päivät, pikkujoulut, polttarit tai vaikkapa syntymäpäivät!

Tilauksen yhteydessä sovitaan, mitä käsityötä ryhmäsi haluaa tehdä, ja paikalle saavuttuanne käytössänne on ammattitaitoinen auttaja – neuvoja – sekä materiaalit. Luvassa on hauskoja hetkiä itselle tuttujen ihmisten kanssa!


Loimen luonti
Tilauslointen hinnat määräytyvät materiaalin, pituuden ja painon mukaan. Esimerkiksi kalalangasta luotu 20 metriä pitkä ja 80 cm leveä mattoloimi maksaa mustana n. 107,30 € ja valkoisena n. 79,30 €.

Kotikäynnit hinnoittelemme työtuntihinnoin (45 €/h). Työtunti alkaa siitä hetkestä, kun neuvojamme lähtee kohti asiakkaan kotia.