Taito Shop Pori

Niin paljon kaikkea ihanaa, käytännöllistä, kaunista ja kotimaista! Taito Shop Porin valikoimassa on hyväksi havaittuja klassikoita sekä kausittain vaihtuvia ihanuuksia, joista löydät viemiset lahjoiksi, tuliaisiksi tai omaan sisustukseen. Kauniisti paketoitu tuliainen on mukava viedä lahjaksi. Neulelankavalikoimassa korostuu kotimaisuus ja hyväksi havaittu laatu sekä luonnonmateriaalit. Saat Taito Shopista mukaasi neuvoja ja ideoita, ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua aina kun tarvitset apua – oli kyseessä sitten materiaalin valinta tai ohjeen tulkinta. Taito Shopin yhteydessä toimii myös Porin Taitokeskus, jossa järjestetään kursseja monista erilaisista käsityöaiheista.

Ebba Masalin opetustaulu Taito Shop

Niin paljon kaikkea ihanaa, käytännöllistä, kaunista ja kotimaista!

Astut sisään kauppaan ja suustasi pääsee pieni hengähdys

Katseesi kiertää tilaa ja yrittää rekisteröidä kaiken mahdollisimman nopeasti. Lähdet kiertelemään, katselemaan ja ihastelemaan. Niin paljon kaikkea ihanaa, käytännöllistä, kaunista ja kotimaista. Sisustusesineitä ja -tekstiilejä, koruja, syötävää ja juotavaa, käsityötarvikkeita, tarvikepaketteja ja vaikka mitä muuta. Mikä mahtava paikka!

Valikoima

Meiltä löydät muun muassa paikallisten käsityöläisten tekemiä koruja, sisustus- ja lahjatavaroita, asusteita ja kodin tekstiilejä. Lisäksi valikoimaamme kuuluu neulelankoja sekä muita käsityötarvikkeita, ohjekirjoja ja -lehtiä sekä TAITO-lehti. Valikoimassa painottuu laatu ja kotimaisuus. Meiltä saat halutessasi mukaan myös neuvoja ja ideoita, ja asiantunteva sekä ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua aina kun tarvitset apua.

Sinun tuotteesi myyntiin meille?

Oletko käsityöläinen, muotoilija tai olisiko sinulla muuten tiedossa tuote, jonka pitäisi olla myynnissä meillä? Etsimme jatkuvasti uusia tuottajia ja pystymme tarjoamaan mahdollisuutta kokeilla tuotteiden menekkiä matalalla kynnyksellä esimerkiksi myyntitilin kautta. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan voisiko juuri sinun tuotteesi sopia valikoimaamme! Panostamme tuotevalinnoissamme laatuun ja suosimme kotimaisia toimijoita sekä Suomessa vastuullisesti valmistettuja tuotteita.

Miten löydät meidät?

Puoti sijaitsee Itäpuistossa historiallisessa Porin VPK:n pihapiirissä, vuonna 1956 rakennetussa entisessä palokunnan kalustohallissa, osoitteessa Itäpuisto 13. Sen läheisyydessä pääsee tutustumaan myös Porin puistoakseleihin ja tulipaloja seuranneeseen ruutukaavaan. Pori on palanut yhdeksän kertaa, toiseksi eniten Suomessa. Mutta se onkin jo oma tarinansa

Taito Shop Pori

Itäpuisto 13
28100 Pori
p. 044 383 4900
taitoshop@taitosatakunta.fi

Avoinna

ma–to 10–17
pe 10–16

ma 3.6. klo 12–17

Henkilökunta

Tuottaja Senni Pöyry
p. 044 383 4900
tuottaja@taitosatakunta.fi