Taito Shop Pori

Niin paljon kaikkea ihanaa, käytännöllistä, kaunista ja kotimaista! Taito Shop Porin valikoimassa on hyväksi havaittuja klassikoita sekä kausittain vaihtuvia ihanuuksia, joista löydät viemiset lahjoiksi, tuliaisiksi tai omaan sisustukseen! Kauniisti paketoitu tuliainen on mukava viedä lahjaksi. Neulelankavalikoimassa korostuu kotimaisuus ja hyväksi havaittu laatu sekä luonnonmateriaalit. Saat Taito Shopista mukaasi neuvoja ja ideoita, ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua aina kun tarvitset apua – oli kyseessä sitten materiaalin valinta tai ohjeen tulkinta. Taito Shopin yhteydessä toimii myös Porin Taitokeskus, jossa järjestetään kursseja monista erilaisista käsityöaiheista.

Ebba Masalin opetustaulu Taito Shop

Niin paljon kaikkea ihanaa, käytännöllistä, kaunista ja kotimaista!

Astut sisään kauppaan ja suustasi pääsee pieni hengähdys

Katseesi kiertää tilaa ja yrittää rekisteröidä kaiken mahdollisimman nopeasti. Lähdet kiertelemään, katselemaan ja ihastelemaan. Niin paljon kaikkea ihanaa, käytännöllistä, kaunista ja kotimaista. Sisustusesineitä ja -tekstiilejä, koruja, syötävää ja juotavaa, käsityötarvikkeita, tarvikepaketteja ja vaikka mitä muuta. Mikä mahtava paikka!

Taito Shop Porin valikoimista löydät ihanimmat viemiset lahjoiksi, tuliaisiksi tai omaan sisustukseen! Kauniisti paketoitu tuliainen on mukava viedä lahjaksi. Valikoimassa on hyväksi havaittuja klassikoita sekä kausittain vaihtuvia ihanuuksia. Meiltä löydät muun muassa paikallisten käsityöläisten tekemiä koruja, sisustus- ja lahjatavaroita, asusteita ja kodin tekstiilejä. Käsityöläisten kekseliäät oivallukset, toimiva muotoilu sekä kauniit värit ovat ihania itselle ja lumoavia lahjaksi!

Taito Shopin yhteydessä toimii myös Porin Taitokeskus, jossa järjestetään kursseja monista erilaisista ajankohtaisista ja myös klassisemmista käsityöaiheista.

Taito Shop Pori pitää sisällään myös langat ja muut materiaalit omiin käsitöihisi. Neulelankavalikoimassa korostuu kotimaisuus ja hyväksi havaittu laatu sekä luonnonmateriaalit. Myös neuletarvikkeissa panostamme laatuun, jotta pystyt toteuttamaan ideasi parhaiten toimivilla välineillä ja työkaluilla. Lankojen, materiaalien ja työvälineiden lisäksi myymme myös ohjekirjoja ja -lehtiä sekä TAITO-lehteä. Neuvoja ja ideoita saat aina mukaasi, ja asiantunteva sekä ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua aina kun tarvitset apua, oli kyseessä sitten materiaalin valinta tai ohjeen tulkinta.

Miten löydät meidät?

Puoti sijaitsee Itäpuistossa historiallisessa Porin VPK:n pihapiirissä, vuonna 1956 rakennetussa entisessä palokunnan kalustohallissa, osoitteessa Itäpuisto 13. Sen läheisyydessä pääsee tutustumaan myös Porin puistoakseleihin ja tulipaloja seuranneeseen ruutukaavaan. Pori on palanut yhdeksän kertaa, toiseksi eniten Suomessa. Mutta se onkin jo oma tarinansa

Taito Shop Pori

Itäpuisto 13
28100 Pori
p. 044 383 4900
taitoshop@taitosatakunta.fi

Avoinna

joulukuussa 2023
ma 10–19.30
ti 10–18
ke 10–19.30
to 10–18
pe 10–17

Suljettu itsenäisyyspäivänä 6.12.
sekä 23.12.–1.1.2024

pe 15.12. & 22.12. suljemme klo 16

Henkilökunta

Tuottaja Senni Pöyry
p. 044 383 4900
tuottaja@taitosatakunta.fi