Tilauskurssit – Satakunta

Toteutamme kursseja tilauksesta myös työhyvinvointiin, järjestöille tai vaikka polttariporukoille – Tervetuloa viettämään aikaa ihanien kädentaitojen merkeissä! Tilauskursseja järjestetään kaikissa toimipaikoissamme. Kurssin ajankohta sovitaan tilaajan kanssa joustavasti ja niitä on mahdollista toteuttaa sekä päivä- että ilta-aikoihin. Alta löydät ajankohtaisen tilauskurssivalikoimamme – ota yhteyttä niin jutellaan ja suunnitellaan yhdessä lisää!

Yhden illan makramee -kurssi on tarkoitettu teille, jotka vasta haaveilette makrameen maailmasta! Yhden illan kurssilla tehdään yksinkertainen pieni seinämakramee, jonka parissa pääsette tutustumaan makrameen maailmaan ja hahmotatte tekniikan perusidean. Kurssilla tehtävä työ valitaan kahdesta aloittelijoille sopivasta mallista: Kurkistus-makramee on yksinkertaisen tyylikäs ja jämpti, Pilvipouta koristeellisempi ja herkempi. Kurssi voidaan toteuttaa tilauksesta melkein minkälaiselle ryhmälle tahansa!

Yhden illan makramee -kurssin hinta on 32 € / hlö ja maksu sisältää kurssimaksun lisäksi tarvikkeet yhteen työhön. Halutessasi voit ostaa kurssilta mukaan myös valmiita tarvikepaketteja toiseen työhön. Osallistujamäärän minimi on 7 henkilöä, ja yläraja on joustava – meidän tiloissamme kurssi onnistuu hyvin maksimissaan noin 15:lle hengelle. Aikaa on hyvä varata noin 2,5 h, tai 3 h, mikäli haluatte juoda kurssin lomassa rauhassa kahvit. Taitokeskus tarjoaa kurssin hintaan kuuluvan kahvin/teen, mutta muut tarjottavat tulee järjestää itse.


Yhden illan kurssilla valmistetaan Hexagon-punontatekniikalla simppeli ja monikäyttöinen sisustuskori. Nauhamaisesta rottingista valmistuu kestävä ja kaunis kori, joka säilyy käytössä vuosia. Tekniikan opittuasi osaat myös itse suunnitella ja valmistaa eri kokoisia ja muotoisia koreja pienestä leipäkorista suureen säilytyskoriin.

Hexagon-rottinkikorikurssin hinta on 66 € / henkilö. Lisäksi osallistujat voivat halutessaan kiinnittää koriin myös kantokahvat, joiden hinta on 11 € / pari. Korin saa mukaansa heti kurssin päätyttyä. Osallistujamäärän minimi on 7 henkilöä, ja yläraja on joustava – meidän tiloissamme kurssi onnistuu hyvin maksimissaan noin 10:lle hengelle. Taitokeskus tarjoaa kurssin hintaan kuuluvan kahvin/teen, mutta muut tarjottavat tulee järjestää itse. Tällä tilauskurssilla valmistetaan keskikokoinen kori (kuvassa), mutta pyynnöstä voimme suunnitella kurssin myös pienemmästä hedelmäkorista! Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä lisää!

Rottinkitähti -kurssilla tehdään yksinkertaisen kaunis koristetähti nauhamaisesta rottingista. Tähti on kestävä ja kaunis koriste, johon voi halutessaan yhdistää myös valot (ostettavissa erikseen). Tähti valaisee tunnelmallisesti talven pimeitä iltoja ja kestää hyvänä vuodesta toiseen. Kurssi voidaan toteuttaa tilauksesta melkein minkälaiselle ryhmälle tahansa!


Kurssin hinta on 32 € / hlö ja maksu sisältää kurssimaksun lisäksi tarvikkeet yhteen työhön. Halutessasi voit ostaa kurssilta mukaan myös tarvikkeita toiseen työhön. Osallistujamäärän minimi on 7 henkilöä, ja yläraja on joustava – meidän tiloissamme kurssi onnistuu hyvin maksimissaan noin 15:lle hengelle. Aikaa on hyvä varata noin 2,5 h, mikäli haluatte juoda kurssin lomassa rauhassa kahvit. Taitokeskus tarjoaa kurssin hintaan kuuluvan kahvin/teen, mutta muut tarjottavat tulee järjestää itse. Ota yhteyttä niin keskustellaan yhdessä lisää!