Jäsenyys – Satakunta

Liity jäseneksi paikalliseen taitoyhdistykseen ja ole osa suomalaisen taidon tarinaa! Tarjoamme jäsenillemme monia jäsenetuja sekä tietoa alueellisesta käsityötoiminnasta. Liittymällä mukaan Taito Satakunta ry:n jäseneksi tuet työtä, jolla edistetään suomalaista käsityötä ja sen kulttuuriperinnön säilymistä. Lisäksi saat vaihtuvia etuja, jäsenhintaisia kursseja ja kudot taitokeskuksissamme ilman kudonnan päivämaksua. Jäsenyys maksaa 25 € /vuosi. Jäsenenä saat asiakaslehtemme suoraan kotiin postitettuna ja voit tilata TAITO-lehden jäsenhintaan. Liity mukaan jo tänään!

Taito Satakunta ry:n jäsenenä tuet työtä, jolla edistetään suomalaista käsityötä ja sen kulttuuriperinnön säilymistä.

Taito Satakunta ry:n jäsenyys maksaa 25 € /kalenterivuosi. Alle 18-vuotiaat lapset ja nuoret voivat huoltajan luvalla liittyä jäseniksi ilmaiseksi.

JÄSENEDUT

• Kudot taitokeskuksissamme ilman kudonnan päivämaksua. Normaali päivämaksu on 10 € /päivä.
• Saat alennusta valikoiduista kursseista ja lisäksi vaihtuvia jäsenetuja tapahtumissa.
• Saat jäsenlehtemme kotiin postitettuna. Onni elää käsityössä -lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.
• Voit tilata TAITO-lehden alennettuun jäsenhintaan. Vuonna 2023 hinta on 31,90 € / 6 kk.
• Käytössäsi on Taitotila: voit tehdä käsitöitä taitokeskuksissamme etukäteen sovittuna aikana, kun olet hankkinut materiaalit taitokeskuksesta.
• Käsityöyrittäjän jäsenmaksu on 35 € /vuosi. Käsityöyrittäjät saavat henkilöjäsenten etujen lisäksi -10% myyntitapahtumiemme paikkamaksuista.
• Kannatusjäsenyys maksaa 50 € /vuosi.

Lataa jäsenkaavake yltä ja lähetä lomakkeen ohjeiden mukaan täytettynä ja allekirjoitettuna yhdistyksen toimistoon. Halutessasi voit liittyä jäseneksi myös paikan päällä kaikissa taitokeskuksissamme.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja
Hanna-Leena Rossi
p. 044 770 3100
hanna-leena.rossi@taitosatakunta.fi