Sastamalan taitokeskus

Sastamalan taitokeskus on tunnettu vilkkaasta kurssitoiminnastaan ja suurin osa kursseista järjestetään yhteistyössä Sastamalan Opiston kanssa. Lasten ja nuorten kesäkurssit ovat tärkeä osa toimintaa ja lisäksi taitokeskuksessa pyörii kuusi lasten ja nuorten käsityökouluryhmää vuoden ympäri! Kankaankudonta on suosittua ja kangaspuissa valmistuu mm. Kiikkalaista räsymattoa, poppanaa ja shaaleja. Lähettyvillä sijaitsee myös suosittu matkailukohde Herra Hakkaraisen talo, jonka kanssa taitokeskus tekee tiivistä yhteistyötä.

Lasten ja nuorten kesäkurssit ovat tärkeä osa toimintaa ja lisäksi taitokeskuksessa pyörii kuusi lasten ja nuorten käsityökouluryhmää ympäri vuoden!

Taitokeskus on tunnettu vilkkaasta kurssitoiminnastaan

Taitokeskus on tunnettu vilkkaasta kurssitoiminnastaan ja suurin osa kursseista järjestetään yhteistyössä Sastamalan Opiston kanssa.  Lasten ja nuorten kesäkurssit ovat tärkeä osa toimintaa. Taitokeskuksessa pyörii myös kuusi lasten ja nuorten käsityökouluryhmää yhteistyössä Sastamalan Opiston kanssa. Sastamalan Opiston varausjärjestelmään pääset tästä.

Kankaankudonta on suosittua ja kangaspuissa valmistuu mm. Kiikkalaista räsymattoa, poppanaa ja shaaleja. Materiaalimyymälästämme löytyy paitsi kudontaan, myös muihin ajankohtaisiin kädentaitoihin liittyviä tarvikkeita. Valikoimissa on useita kiinnostavia tarvikepaketteja esim. makrameesta ja neuleista.

Taitokeskus tekee tiivistä yhteistyötä suositun matkailukohteen, Herra Hakkaraisen talon kanssa. Varsinkin luokkaretkiaikaan talon valtaavat Herra Hakkaraisen talossa vierailevat koululaiset. Hakkaraisen pajat liittyvät Mauri Kunnaksen kirjojen maailmaan ja jokainen oppilas saa mukaansa pajassa valmistamansa käsityön.

Taitokeskus Sastamala

Puistokatu 11
38200 Sastamala
p. 044 770 3103
sastamala@taitosatakunta.fi

Avoinna

ma 10–18
ti-to 9–17
pe 9–15

Henkilökunta

Vastaava neuvoja Tiina Jalonen
Käsityökoulu, kurssit
sastamala@taitosatakunta.fi

Neuvontapäällikkö Riitta Eeronheimo
riitta.eeronheimo@taitosatakunta.fi

Neuvoja Terhi Naskali
Kudonta, neuleet
sastamala@taitosatakunta.fi