Lasten kesäleirit ja käsityökerhot

Taito Satakunnan taitokeskuksissa järjestettävät kesäleirit ja -kurssit ovat lasten suosikkeja, ja täyttyvätkin yleensä nopeasti.

Kesäleireillä lapset pääsevät tekemään ikä- ja taitotasolleen sopivia käsitöitä muiden käsitöistä kiinnostuneiden kanssa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Kesäleireillä voi kokeilla esimerkiksi mosaiikkeja, värjäystä, kankaan kuviointia, makrameeta ja neulahuovutusta.

Kesäkivaa käsillä!

Taitokeskusten Kesäkivaa käsillä -kesäleirit on suunnattu lapsille ja nuorille. Nuorimmat osallistujat saavat kokeilla helpompia tekniikoita ja isommille lapsille ja nuorille tarjolla on jo hieman haastavampiakin käsitöitä taitotason mukaan.

Kesäkäsitöitä on ihana tehdä porukalla ulkona, mikäli kelit sallivat. Jos taas eivät, on harvoja yhtä nautinnollisia asioita, kuin käsityön tekeminen kesäsateen ropistessa ikkunaan. Lempeässä tunnelmassa ja hyvässä seurassa käsitöiden tekeminen on parhaimmillaan.

Kesäkivaa käsillä -kursseja on tarjolla kaikissa taitokeskuksissamme kesän aikana. Voit lukea kursseista lisää ja ilmoittautua Käsityökurssit-sivulla.

Käsityökerhot

Lasten käsityökerhoihin voit osallistua Porin taitokeskuksessa. Käsityökerhoja järjestetään sekä syys- että kevätlukukaudella ja ne kokoontuvat pääsääntöisesti kerran viikossa 1,5 h kerrallaan. Lisäksi lapsille järjestetään omia kursseja eri teemoista! Katso ajankohtaiset kurssit Käsityökurssit-sivulta, tai ota yhteyttä Porin taitokeskuksen vastaavaan neuvojaan Salla Salmeen pori@taitosatakunta.fi tai p. 044 383 5900!