Noormarkun taitokeskus

Noormarkun taitokeskus sijaitsee idyllisessä miljöössä Ahlströmin ruukin alueella. Noin 200 vuotta vanhan punamullatun hirsitalon nimi on Uoti, ja se on toiminut taitokeskuksen kotina jo vuodesta 1977. Kursseja järjestetään laidasta laitaan yhteistyössä Otsolan opiston kanssa. Tule mukaan käsityöklubiin tai tiettyjen erikoistekniikoiden lyhytkursseille! Asiantuntevassa ohjauksessa kaikki käsityöunelmasi saadaan varmasti toteutumaan! Viehättävä ja kotoinen ilmapiiri tuo tekemiseen oman tunnelmansa.

Virkattu tyyny

Noin 200 vuotta vanhan punamullatun hirsitalon nimi on Uoti, ja se on toiminut taitokeskuksen kotina jo vuodesta 1977.

Noormarkun taitokeskus, käsitöitä joka lähtöön!

Taitokeskuksessa järjestetään aktiivista kurssitoimintaa, jossa huomioidaan käsityön viimeisimmät trendit perinnettä unohtamatta. Kutojilla on käytössä kymmenet kangaspuut.

Taitokeskuksessa toimii myös materiaalimyymälä, jossa kutojien ja kurssilaisten lisäksi voivat asioida kaikki käsityötarvikkeista kiinnostuneet.

Lasten käsityön perusopetusta eli käsityökoulua on järjestetty Noormarkussa vuodesta 2003 yhteistyössä Otsolan kansalaisopiston kanssa. Taito-käsityökoulusta voit lukea lisää täältä. Kuudessa ryhmässä opiskellaan monipuolisesti kädentaitoja. Kesäaikaan järjestetään lapsille ja nuorille suosittuja kesäkursseja.

Noormarkun taitokeskuksessa järjestettäviä kursseja löydät alta ja sen lisäksi voit hakea niitä Tapahtumakalenterista. Tapahtumakalenterista näet kaikki kurssit, mutta voit myös etsiä haluamiasi kursseja niin paikkakunnan kuin avainsanojenkin mukaan.

Taitokeskus Noormarkku

Makkarakoskentie 1
29600 Noormarkku
p. 044 383 5085
noormarkku@taitosatakunta.fi

Avoinna

kesällä 3.6.–12.7.
ti 12-15
ke-to 12-17

suljettu 15.7.–10.8.

Henkilökunta

Vastaava neuvoja Maarit Sormunen
p. 044 383 5085
noormarkku@taitosatakunta.fi