Ihanien tavaroiden kauppa, Sastamala

Mauri Kunnaksen kirjoihin perustuva Herra Hakkaraisen talo sijaitsee Sastamalan Vammalassa. Talon yhteydessä on kauppa, jossa on myynnissä nimensä mukaisesti hurjasti ihania tavaroita.

Ihanien tavaroiden kaupan valikoimasta löytyy hyvin todennäköisesti Suomen laajin valikoima Mauri Kunnaksen tuotannon pohjalta valmistettuja tuotteita. Hyllyiltä voit hankkia lahjaksi tai itselle mm. pehmoja, leluja, kirjoja, tekstiilejä, pelejä, mukeja, magneetteja, avaimenperiä ja paljon muuta!

Kotimaisia sisustustuotteita, koruja ja muuta

Ihanien tavaroiden kauppa on osa Taito-järjestöä, vaikkei nimensä olekaan Taito Shop. Meiltä voit kuitenkin löytää myös sellaisia tuotteita, joita Taito Shopeissakin myydään.

Tällaisia ovat esimerkiksi Ebba Masalinin kansakoulutaulujen pohjalta tehdyt tuotteet. Ebba Masalin -tuotteita on nykyisin saatavilla monia erilaisia ihanuuksia, esimeriksi keittiöpyyhkeitä, julisteita, kaitaliinoja, lautasliinoja ja kortteja. Paljon ihastuttavia sisustustuotteita – ja muitakin – löydät myös meidän Taito Shopistamme, joka sijaitsee Porissa.

Sisustustuotteiden lisäksi valikoimassamme on ihastuttavia kotimaisten käsityöläisten tekemiä koruja. Ikkunanäyttelyissä on aina silloin tällöin vaihtuvia kotimaisten käsityöläisten tuotteita, esimerkiksi pipoja, lastenvaatteita tai suomenlampaan villasta kudottuja pipoja, lapasia ja säärystimiä.

Ihanien tavaroiden kauppa

Marttilankatu 10
38200 Sastamala, Vammala
p. 044 770 3102
info@herrahakkaraisentalo.fi

Avoinna

maanantaista perjantaihin 10–17
lauantai 10–16