Syksyn avaus taitokeskuksissa la 3.9.2022

  Perinteinen syksyn avaus kutsuu kaikki lauantaina 3.9. klo 10–14 taitokeskuksiin Huittisissa, Kankaanpäässä, Porissa, Raumalla ja Sastamalassa.

  Tekemisen iloa malliston upeat uutuudet ovat Metsälampi-pikkuryijy ja Metsälampi-shaali. Metsälampi-pikkuryijyn voi toteuttaa Rakas pikkuryijy -kurssilla tai vaikkapa tekniikoiltaan monipuolisella Käsityöklubilla. Ryijystä voi ommella myös tyynyn. Taitokeskuksissa on lauantaina 3.9. myös työnäytös ryijynompelusta. Metsälampi-shaali kudotaan kangaspuissa ja sen voi halutessaan myös karstauttaa ihanan pehmeäksi.

  Syksyllä kurssitarjonnassa on lisäksi sisustuskorit rottingista, saviset sisustusruukut, Punch needle työt sekä supersuositut neuleet monessa muodossa. Käsityöklubeilla ehtii oppia ja tehdä useampia käsitöitä. Kaikille kursseille ovat tervetulleita sekä aloittelijat että kokeneemmat tekijät. Käsityöhenkisessä seurassa opitaan ja viihdytään yhdessä. Käsityö on harrastus, joka lisää onnellisuutta.

  Syksyn avauksessa lauantaina voi tutustua monipuoliseen kurssitarjontaan, varata kudonta-ajan, ostaa materiaaleja ja tarvikepaketteja.

  Syksyn avauksen ohessa:

  Sastamalan taitokeskuksessa on Rakas pikkuryijy -näyttely 3.–23.9.2022
  Huittisten taitokeskuksessa on Lumokankaiden pop up 3.–30.9.2022

  Lisätietoja Hanna-Leena Rossi 040 702 8567 tai Taitokeskuksestasi, jonka yhteystiedot löytyvät www.taitosatakunta.fi

  Tervetuloa!

  TÄGIT: