Tyhy-kurssit

Viisi aikuista taitokeskuksen pöydän ääressä tekemässä puisia koristelintuja ohjaajan opastuksella.

Haluatko rakentaa parempaa yhteishenkeä ja irrottautua hetkeksi työrutiineista? Korottaa henkilöstön motivaatiota ja aktivoida työkykyä? Taitoyhdistykset tarjoavat monenlaisia teemoja työhyvinvointikurssien eri mittaisiksi sisällöiksi. Työhyvinvointiin keskittyvät yhteiset virkistyshetket ovat tärkeitä organisaation tiimityöskentelytaitojen ja viestinnän kannalta. Käsityön tekeminen yhdistää ja tuo onnistumisen tunnetta!
Tilauskursseillamme ammattitaitoiset opettajat luovat myönteisen ja inspiroivan ilmapiirin, jossa jokainen osallistuja saa osallistua oman taitotasonsa mukaan.

Jäi raikas ja positiivinen olo. Käsillä tekeminen oli terapeuttista. Sitoi tiimiä yhteen.

Tyhy-kussille osallistunut
Käsityön työhyvinvointi kurssi taitokeskuksessa, painetaan kangasta.

Yhteinen tekeminen yhdistää

Taitoyhdistysten tyhy-kurssit ja -työpajat yrityksille irrottavat mukavasti työpaikan arjesta. Palvelua voidaan usein räätälöidä toiveiden mukaan. Yhteinen tekeminen käsityön parissa luo yhteisiä onnistumisen kokemuksia.

Monia vaihtoehtoja ja tekniikoita

Työhyvinvointi on koko työpaikan yhteinen asia. Myös käsityön parissa on monia mahdollisuuksia toimintaan, joka innostaa sellaistakin, joka ei ole ennestään käsityöharrastaja. Mukavaan yhteiseen työpajaan ja kurssiin voidaan yhdistää myös pientä tarjoilua.

Käsityön tyhy-kurssilaisia taitokeskuksen tuftauskurssilla.
Käsityön tyhy-kurssilaiset painavat kangasta.

Käsityön tyhy-kursseilla lopputuloksena voi olla vaikka yhteinen teos työpaikalle. Tässä painetaan kangasta, josta tehtiin laminoidut tarjottimet työpaikan yhteiseen käyttöön.

Taito työhyvinvonti logo.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä lähimpään taitoyhdistykseen ja kysy vaihtoehdoista. Yhdistykset löydät ylävalikon Paikallinen toiminta -osiosta.


Kuvat Hilja Mustonen, Annina Tukia ja Harri Tarvainen.