Käsityökurssit verkkokauppa

Käsityökursseja ja koulutusta taitoyhdistyksen osaavien ohjaajien opetuksessa.
Tule kokemaan käsityön iloa yhdessä kanssamme!

Käsityökurssiemme valtakunnallinen verkkokauppa kasvaa koko ajan. Tällä hetkellä verkkokaupasta löydät jo valtaosan taitoyhdistysten kurssitarjonnasta: Etelä-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pirkanmaan, Itä-Suomen, Keski-Pohjanmaan, Lapin, Pohjois-Pohjanmaan sekä Varsinais-Suomen alueen käsityökurssit ovat yhteisessä verkkokaupassa. Jos oman alueesi taitoyhdistyksen kurssit eivät ole vielä verkkokaupassa, löydät ne yhdistyksen omilta verkkosivuilta alla olevien yhdistyslinkkien kautta.

Tervetuloa, käsityökursseilla nähdään!

 

Taitoyhdistykset – käsityön elämyskeskuksia

Taitoyhdistysten laaja taito- ja käsityökeskusten verkosto jonka palveluihin kuuluvat käsityökoulut, kurssit, työpajat, näyttelyt, valmiit käsityötuotteet ja materiaalit sekä monenlaiset käsityöideat. Taitokeskus on avoin kaikille, toimintaa on eri ikäryhmille. Monet taitokeskukset ovat myös kiinnostavia matkailukohteita ja niiden yhteydessä on hyvät ravintola- tai kahvilapalvelut.  Yhdistykset ovat mukana järjestämässä monia käsityöalan tapahtumia ja messuja.

Taitoyhdistyksissä tarjotaan myös ammatillista lisäkoulutusta. Koulutukset suunnitellaan yhteistyökumppaneiden kanssa ja koulutus voi painottua esim. osaamisen vahvistamiseen, maahanmuuttajien kouluttamiseen, työllisyys- ja yrittäjyyskoulutukseen.

Käsityökurssit ja työpajat

Taito- ja käsityökeskukset ovat kaikille avoimia. Tule oppimaan monenlaisia käsityötekniikoita kursseille, työpajoihin, tapahtumiin ja workshoppehin. Taito- ja käsityökeskuksissa koet tekemisen ja oppimisen iloa, viihdyt, hankit materiaalit omiin käsitöihin ja saat monia ideoita ja vinkkejä.

Kurssimallistojen ajankohdat vaihtelevat eri toimipaikoissa. Tekemisen iloa -mallisto on kaikkien taitokeskusten käytössä, kysy omasta toimipisteestäsi, mitä kursseja heillä on tulossa. Taitoyhdistyksillä on myös ammatillista lisäkoulutusta ja eri ryhmille räätälöityä kurssitoimintaa (työhyvinvointi, maahanmuuttajat, työllisyys, yrittäjyys, käsityökoulut).