Käsityöjuttu

Rauhan kyyhkyset -sukkaohje myynnissä Unicefin katastrofiavun tueksi

04.03.2022 | Ajankohtaista, Käsityöjuttuja

Mikkelin Kenkäveron toimipisteemme ajatukset ovat myös Ukrainassa. Omalta osaltaan myös he ja Taito Shop haluavat olla mukana auttamassa.

Käsityöt tarjoavat tekijälleen mielihyvää ja rentoutta, joten haluammekin antaa mielekästä ja konkreettista tekemistä käsille neuleen parissa, jolla voi samalla tehdä hyvää hädässä olevien auttamiseksi. Osallistu sinäkin!

Osta Rauhan kyyhkyset -villasukkaohje tai -tarvikepaketti sukkiin. Kaikki ohjeista saatavat tuotot ohjataan lyhentämättöminä Ukrainan lapsille UNICEFin kautta. Kertyneet tuotot lahjoitamme kahden viikon välein. Voit seurata lahjoitusosuuksien kertymistä Kenkäveron Facebook-päivityksistä.

Jaa tietoa Rauhan kyyhkyset -villasukkaohjeesta käsitöitä tekeville ystävillesi ja tutuillesi. Tai anna Rauhan kyyhkyset -villasukkaohje tai -tarvikepaketti lahjaksi, samalla lahjoitat myös käsityön tekemisestä koettavaa mielihyvää neulovalle ystävällesi. Käsitöiden tekeminen tukee hyvinvointia, auttaa ajatusten jäsentelyssä ja näin oman neuleen tekeminen voikin toimia välineenä kipeidenkin asioiden käsittelyssä.

Tule ostamaan Kenkäveron Mikkelin myymälästä tai tilaa Rauhan kyyhkyset -villasukkien ohje (7,90€) ja tarvikepaketit (alk. 20,50€) verkkokaupastamme: