CraftCorner logo

Tulevat tapahtumat ja näyttelyt

ryijy Eetu Kivinen

1.–20.11.2021
Oli aika ennen ja jälkeen
ryijyjä Eetu Kivinen

Oli aika ennen ja jälkeen -näyttely CraftCornerissa koostuu muotoilija-ryijyntekijä Eetu Kivisen ryijyistä, joissa yhdistyvät perinteinen ja moderni. Näyttelytilassa toimii lisäksi tekijän väliaikainen työtila, joten näyttelyssä voi nähdä lopputuloksen lisäksi itse työprosessin etenemistä. Näyttelyn teokset lisääntyvät sitä mukaa kun tekijä saa uusia ryijyjä valmiiksi. Eetu Kivinen on 24-vuotias uuden sukupolven ryijyntekijä, joka katsoo ryijyä modernin maailman linssin läpi sitoen sen kuitenkin historiallisiin juuriinsa

>> LUE LISÄÄ

 

Maalaus Ukkosmyrsky NB taide

23.11.–12.12.
Hyberborean HeArt III – paintings from within, NB-taide

Näyttelyssä nähdään valikoima ’Nina B.’, eli Nina Leppälän tänä vuonna valmistuneita teoksia. Ninan lähestymistapaa maalaamiseen on suurimmalta osin intuitiivinen, leikkimielinen ja energinen – prosessin lopputuloksina syntyivät paksuhkoja, kerrostettuja akryylimaalauksia, tyyppillisesti neliömuotoisille kankaille jotka kertovat omilla muoto- ja värikielellä tarinoita elämän vaiheista ja monipuolisuudesta sekä tuovat samalla hieman väriä pimeän vuodenajan harmauteen.

>> LUE LISÄÄ

 

10.1.–25.2.2022
Det åländska egensinnet - Ahvenanmaalainen omapäisyys

Ålands Slöjd & Konsthantverk r.f

Ålands Slöjd & Konsthantverk r.f. juhlii Ahvenanmaan 100 vuotta demilitarisoituna ja neutralisoituna itsehallintona tällä käsityönäyttelyllä.
Näyttelyyn osallistuu Ahvenanmaalla asuvia käsityöläisiä; keraamikkoja, kultaseppiä, nahkatyöläisiä ja eri tekniikoiden tekstiilikäsityöläisiä.

>>LUE LISÄÄ