Ekoprint

Luonto on taidetta parhaimmillaan ja kasvien kauneus saadaan elämään ekoprint -tekniikalla. Keräämme kasvien lehtiä luonnosta ja hyödynnämme niiden muotoja kankaan kuvioinnissa. Kasvien kuviot kiinnitetään kankaaseen höyrytyksellä ekoprint-tekniikkaa käyttäen ja lopputulos on aina ihana yllätys. Kurssi soveltuu myös aloittelijoille. Kurssi toteutetaan lauantaina 15.6. klo 12-17, sään salliessa olemme ulkotilassa. Opettajana toimii Maria Visuri.

Hinta 40 € sisältää materiaalit, ohjauksen, lounaan sekä päiväkahvit. Kurssi alkaa yhteisellä lounashetkellä kaikkien muiden kurssien osallistujien kesken. Näin pääsemme tutustumaan sekä jakamaan osaamistamme ja innostustamme. Ilmoitathan erityisruokavaliostasi ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja” -kohdassa.

Huom! Mikäli osallistut Loppulassa useammalle lyhytkurssille, ilmoittaudu kursseille ja laita sitten sähköpostia toimisto@taitopohjoispohjanmaa.fi. Näin saat laskun, josta on otettu pois päällekkäiset ateriamaksut. Mikäli osallistut kaikille lyhytkursseille perjantain ja lauantain aikana, hinta on yhteensä 160 € sisältäen materiaalin, ohjauksen sekä tarjoilut. Muutokset mahdollisia.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Osoite: Sanginjoentie 1011, 90660 Oulu