Nyt saat laittaa kädet saveen ja muotoilla! Saven muotoilu on luovaa ja rentouttavaa. Keramiikan taitoklubissa opit keramiikan perustyötapoja. Saven muotoilun lisäksi tutustutaan myös koristelutekniikoihin, siveltimin ja leimasimilla. 

Taitoklubi on säännöllistä toimintaa. Klubi kokoontuu kevään aikana seitsemän kertaa. Kokoontumiset joka toinen perjantai klo 17-20.15, pe 9.2., 23.2., 8.3., 22.3., 5.4., 19.4. ja 3.5. 

Taitokeskus Hervannan uudet tilat sijaitsevat Hermian alueella osoitteessa Hermiankatu 12 B, 3 krs. Taitokeskukselle on hyvät julkiset yhteydet bussilla ja ratikalla.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä materiaalin käytön mukaan. Kurssilla käytetään vain taitokeskuksesta hankittavia materiaaleja. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

 

 

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere