Lasten tekemiä eläinaiheisia keramiikkatöitä, savea ja työvälineitä

Keramiikkaa yhdessä 1 – aikuinen ja lapsi, Hervanta

Ota lapsi mukaan ja tule kanssamme upottamaan sormet saveen. Kurssilla tutustutaan saven veikeään luonteeseen valmistamalla yksinkertaisia esineitä keramiikan perustekniikoilla. Tekeminen tapahtuu lapsen ehdoilla. Esineisiin saadaan upeita värejä koristelemalla niitä savilieteväreillä. Halutessanne esineeseen voi saada kirkkaan läpinäkyvän lasitepinnan, joka tehostaa savilietevärein maalattua esineen pintaa. Lasitus tapahtuu jälkikäteen taitokeskuksen toimesta. Kurssi soveltuu yli 6-vuotiaille lapsille. 

HUOM! Ilmoitathan järjestelmään vain itsesi, lasta ei tarvitse ilmoittaa erikseen.  

Kurssi kokoontuu torstaina 28.8. klo 17.00-20.15

Kurssin hinta 70 € (jäsenetuhinta 59,50 €). Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä materiaalin käytön mukaan. Saven hinta on 9,50 €/kg ja se sisältää engobet, lasitteen ja poltot. Kurssihinta sisältää yhden aikuisen ja lapsen. Lisämaksu muista lapsista 10 €/lapsi. Kaikki materiaalit ja savitöihin tarvittavat työvälineet löytyvät taitokeskukselta. Huom: Emme vastaanota käteistä toimipisteessämme.

Opettajana kurssilla on Minna Kemppi.

 

Hyvä asiakkaamme! 

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennuksen kurssimaksuista. 

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät: 

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike 
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike 
  • Kortti: Edenred Virike   

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen hervanta@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu. 

Osoite: Hermiankatu 12 B, kolmas kerros, 33720 Tampere