Kirjonta, Seinäjoki

Kirjonta, Seinäjoki

Ota kantaa kirjomalla! Käsityöaktivismi (craftivism) on kansalaisaktivismin muoto, jossa omia mielipiteitä ilmaistaan käsityön avulla. Kurssilla ideoidaan ja toteutetaan kantaaottava kirjontateos erilaisia kirjontapistoja hyödyntäen. Mukaasi tarvitset vain hyvät eväät ja ripauksen asennetta!

Ensimmäisellä kokoontumiskerralla ideoidaan, opetellaan erilaisia kirjontapistoja ja saadaan kirjontatyö hyvin alkuun. Toisella kokoontumiskerralla viimeistellään kirjontatyöt ja fiilistellään yhdessä valmiita teoksia!

Kaikki tarvikkeet ja materiaalit löydät meiltä. Kurssin hintaan sisältyy myös KSL:n julkaisema Käsityöaktivismi! -kirja.
Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin jo harrastaneillekin joten älä epäröi tulla mukaan! 

Kurssi kokoontuu kaksi kertaa, lauantaina 30.9. klo 10-17 ja maanantaina 16.10. klo 12:45-16 Seinäjoen taitokeskuksessa (Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta).

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Kurssin hinta on 38,00 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 2h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla seinajoki@taitoep.fi tai puhelimitse Ulla 044-545 6075 tai Elise 040-066 3525

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse seinajoki@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, 60100 Seinäjoki