Korut mikromakramee-tekniikalla, Hervanta

Tule tekemään kauniit korvakorut tai rannekorun solmeillen ohuesta vahatusta langasta. Osaamista makrameesta ei tarvita, käytämme vain muutamaa helppoa solmua. 

Kurssilla on tarjolla useampia eri värivaihtoehtoja makrameelangoista. Saat pari viikkoa ennen kurssia vielä viestiä materiaaleista, joita voit ottaa mukaan jos kotoa löytyy. Voit myös ostaa kaikki tarvittavat materiaalit kurssilta.

Kurssi kokoontuu perjantaina 10.5. klo 17-20.15.

Taitokeskus Hervannan uudet tilat sijaitsevat Hermian alueella osoitteessa Hermiankatu 12 B, 3 krs. Taitokeskukselle on hyvät julkiset yhteydet bussilla ja ratikalla.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere (308)