Tällä kurssilla opit kudonnan perusteet sylikangaspuilla. Kurssin aikana voit valmistaa esimerkiksi huivin, tyynyn tai kassin. Oletko hurahtanut kehräämiseen? Tässä oiva tapa hyödyntää myös lyhyet itse kehrätyt langan pätkät ja kerät. Kudottuun huiviin et tarvitse paljoa kehrättyä lankaa – mutta se pääsee siinä kauniisti oikeuksiinsa!

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta:  keskiviikko 13.3. klo 17.30-19.00, keskiviikko 20.3. klo 17.30-20.30, keskiviikko 27.3. klo 17.30-20.30  ja keskiviikko 24.4. klo 17.30-19.00
Hinta: 65 € (jäsen 60 €) +materiaalit
Maksutapa: maksu paikanpäällä
Opettaja: Tuula Rosenlöf-Inkinen

Hei ystävät!
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.
Maksutapoina meillä Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.
Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.
Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.
Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Rautatienkatu 11, 05800 Hyvinkää