kuivakukkakranssi taito pirkanmaa

Kukkakranssi, Ylöjärvi

Kurssilla tehdään kaunis kukkakranssi kuiva- ja tuorekukista sitoen rottinkisen renkaan ympärille. Boho-henkinen kranssi sopii koristeeksi sisätiloissa ja kestää vuodesta toiseen. 

Kurssi kokoontuu tiistaina 7.5. klo 17.00–20.15. 

Kurssimaksu on 36 €. Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan, arviolta n 30 €. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Taitokeskus Ylöjärvi toimii tunnelmallisessa Krankkulan puutalossa osoitteessa Suojastentie 10. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Lisätietoja saat sähköpostitse epila@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 4093760. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Suojastentie 10, 33480 Ylöjärvi (435)