Kuvansiirto savelle, Seinäjoki

Kuvansiirto savelle, Seinäjoki

Kurssilla valmistetaan erilaisia koristeita ja tauluja koristelemalla savea kuvansiirto tekniikalla, Paperisaveen ja paperiposliinisaveen siirretään omia kuvia ja näin saadaan persoonallisia tuotteita.

Toimitathan siirrettävät kuvat Seinäjoen taitokeskukseen perinteisinä valokuvina tai sähköpostilla marjo.pollari@taitope.fi 16.10. mennessä. Esimerkiksi Vanhat valokuvat skannataan taitokeskuksessa  ja tulostetaan tekniikkaan sopivalla tulostimella valmiiksi ennen kurssia. Tämä tekniikkaa vaatii tulostimelta erityisen musteen. Kuvat eivät vahingoitu. Saveen siirrettävä kuva on aina ruskean sävyinen eli värillisenä kuvat eivät siirry. Siirrettävä kuva voi olla myös värikuva joka koneella muunnetaan mustavalkoiseksi.

 Tuotteet poltetaan kurssin päätteeksi ja ne saa noutaa Taitokeskuksesta myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Kurssin hinta on kurssimaksu 36€ + materiaalit. Materiaali maksu sisältää tuotteen aineet sekä poltot. 

Ke-to 8.-9.11. klo 13-20
Kahden päivän kurssi järjestetään ke-to 8.-9.11. klo 13-20 Seinäjoen taitokeskuksessa (Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta)
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis

 

Kurssin hinta on 36,00 € + materiaalit. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 1h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse seinajoki@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. 
Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla seinajoki@taitoep.fi tai puhelimitse Ulla 044-545 6075 tai Elise 040-066 3525.
Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Kuvat: Taito Keski-Pohjanmaa

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, Kässä 3-4, 60100 Seinäjoki