parkkinahka

Parkkinahasta laukut ja kukkarot 1, Vaasa

Parkkinahasta laukut ja kukkarot 1, Vaasan taitokeskus
Ma 14.10. klo 15-20
Ti 15.10. klo 15-20

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Parkkinahka on miellyttävä ja luonnollinen materiaali käsin ompeluun. Kurssilla pääset helposti tutustumaan nahan käsittelyyn, leikkaamiseen ja ompeluun. Valmistamme kurssilla vapaavalintaisesti kukkaron, kirjekuorilaukun, vyölaukun, olkalaukun, repun, beautyboxin  tai tote bag-tyylisen laukun käsin ompelemalla, ommel on myös kaunis koriste laukussa ja ompeleen väriä vaihtamalla saat lisää persoonallisuutta.  Ja mikä onkaan mukavampaa, kun esitellä itse valmistamaansa laukkua, joka kestää aikaa. Nahan väreinä on musta, ruskea ja vaalea nahka. Valmiita malleja on useita vaihtoehtoja. Meiltä löytyy niihin kaikki tarvittavat työvälineet ja materiaalit. Malleja voi myös muokkailla mm. erilaisilla lukoilla ja kiinnittimillä. Mallit ovat Vaasan taitokeskuksen Marjon ja Seinäjoen taitokeskuksen Ullan kaavoittamia.
Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa!

Lisätietoja kurssista: marjo.pollari@taitoep.fi tai 0405404643

Hinta: Kurssimaksu 27 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan: alkaen pienestä kukkarosta 15 € aina isompaan tote bag laukkuun 108 €, riippuen kukkaron/laukun koosta ja mallista.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)