Kurssilla opit tuftauksen perusteen: tutustut materiaaleihin, työvälineisiin ja oman tuftauskuvion suunnitteluun. Kurssin aikana voit valmistaa seinätekstiilin tai muun pienehkön tuftatun kuvion, jonka voit liittää esimerkiksi vaatteeseen. Voit suunnitella oman kuviosi tai aloittaa valmiilla tarvikepaketilla. Kurssin ajaksi saat käyttöösi tuftausneulan.

Sinulla on nyt mahdollisuus olla ensimmäisten joukossa valmistamassa Wetterhoffin ja Taito Etelä-Suomen yhteistyönä syntyneitä Inspired by Tellervo Strömmer -tuftausmalleja. Malliston suunnittelu lähtökohtana ovat Wetterhoffin nimekkäiden suunnittelijoiden työt ja sen suunnittelusta sekä toteutuksesta ovat vastanneet yhteistyössä Wetterhoff ja Taito Etelä-Suomi.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: torstaisin 8.2. ja 29.2. klo 17.30-20.30
Hinta: 53 € (jäsen 48 €) + materiaalit
Maksutapa: maksu paikan päällä
Opettaja: Marjo Vainio ja Minna Koskinen

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Rautatienkatu 11, 05800 Hyvinkää