tuftaus kurssi vaasa

Punch needle -tuftaus, Vaasa

Kurssivalikoimassamme jatkaa suosittu ja koukuttava tekniikka: punch needle. Tekniikka on kuin langoilla maalaamista. Voit valmistaa kurssilla ihania tuftattuja tyynynpäällisiä, jakkaran päällysiä tai erilaisia tauluja. Saat suunnitella oman kuvion tai meiltä löytyy myös valmiita malleja. Tekniikka on mukaansa tempaava, lähde mukaan kokeilemaan! Tarvittavat materiaalit ja työvälineet löytyvät meiltä, tarvitse mukaan vain tekemisen iloa ja hyvät eväät. Mahdollisuus myös kokeilla tuftaus konetta.

Tuftaus aloitetaan ja sen jälkeen voit tehdä sitä kotona, joten suuremmankin työn tekeminen on mahdollista , kolmannella kerralla työ liimataan ja vimeistellään.

Kolmen  päivän kurssi järjestetään  Ke 22.11. ja to 23.11. klo 13-20 ja ma 4.12. klo 15-20 Vaasan taitokeskuksessa.
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 

 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 13 (15)-20 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen! Kurssin hinta on kurssimaksu 50 € + materiaali kulut jotka vaihtelevat käytön mukaan 25-75 euron välillä. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi tai puhelimitse 040 5404 643. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)