Oletko aina halunnut oppia huoltamaan pyöräsi itse? Nyt sen opettelemiseen on mainio mahdollisuus!

Pyöräpajalla tehdään perinteinen pyörän vuosihuolto, kuten ketjujen kiristys, öljyäminen, pinnojen säätö ja yleinen kuran ja ruosteen poisto. Paja on mainiota yhdessä tekemistä myös koko perheelle.  Pyöräpajan jälkeen kelpaa fillaroida omin käsin huolletulla pyörällä!

Ohjaajana kurssilla toimii käsityön ja kuvataiteen aineenopettaja ja teollinen muotoilija Sami Vanne, innokas nikkaroitsija ja käsityöläinen! Ja pst, Sami ohjaa pyöränhuoltajia myös englanniksi!

 

Pajapäivä:

La 4.5. klo 11 – 16 (Voit tulla koska tahansa tänä aikana, mutta huoltoon olisi hyvä varata aikaa noin 1,5 h.)

Pajan hinta 33€ (Jäsenhinta 29,70€)

(Hinta sis. opetuksen, käytettävät työkalut ja aineet)

 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Vanha Suurtori 3, Brinkkalan sisäpiha, 20500 Turku