Lasten keramiikka Taito Pirkanmaa ry

Savihetki- Luova seikkailu yhdessä lapsen ja aikuisen kanssa 2, Ylöjärvi

Kurssilla tutustutaan saven veikeään luonteeseen valmistamalla yksinkertaisia esineitä keramiikan perustekniikoilla. Tekeminen tapahtuu lapsen ehdoilla yhdessä aikuisen kanssa työskennellen. Kurssikerran aikana tutustutaan käsin rakennustekniikoihin, työvälineisiin ja viimeistelytapoihin. Kaikki materiaalit ja savitöihin tarvittavat työvälineet löytyvät taitokeskukselta. Halutessanne esineeseen voi saada myös kirkkaan läpinäkyvän lasitepinnan, joka tehostaa savilietevärein maalattua esineen pintaa. Lasitus tapahtuu jälkikäteen taitokeskuksen toimesta.  

Kurssi soveltuu yli 8-vuotiaille lapsille.  

Kurssi kokoontuu lauantaina 13.4.2024 klo 13.00-16.15 

Ylöjärven Taitokeskus sijaitsee idyllisessä Krankkulan puutalossa osoitteessa Suojastentie 10. Pihastamme löytyy pysäköintitilaa. 

Kurssin hinta 56 € + materiaalimaksu. Kurssihinta sisältää yhden aikuisen ja lapsen osallistumisen sekä töiden polton ja lasituksen taitokeskuksen toimesta. Lisämaksu muista lapsista 10 €/lapsi.  

HUOM! Ilmoittautumisen yhteydessä vain aikuinen ilmoittaa omat tietonsa ja lisää lisätietoihin mukaan tulevien lasten nimet. Lasta ei tarvitse ilmoittaa erikseen.   

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova materiaalihankintojen vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta seitsemän vuorokautta ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.  

Osoite: Suojastentie 10 (Krankkula), 33480 Ylöjärvi