valkea makramematto

Sisustusmakramé, Kiuruvesi

Tämä makramekurssi sopii jokaiselle solmeilusta kiinnostuneelle.

Aloittelijoiden kanssa harjoittelemme makramen perussolmuja ja käymme läpi parhaat materiaalit ja niiden menekkilaskelmat, sekä materiaalivalinnan vaikutuksen työhön. Ensimmäisenä työnä solmeillaan helppo amppeli tai pieni seinävaate.

Kokeneiden kanssa pureudumme haastavampiin solmuihin, ja aloitamme kenties isomman makrametyön tekemisen.

Kolmen tunnin kurssin hinta on 36 e + käyttämäsi materiaalit (noin 2-25 euroa työstä riippuen).

Taito Ylä-Savon jäsenille 20 % alennus kurssimaksusta koodilla ”JASEN24”. Syötä koodi verkkokaupassa sille varattuun kenttään kun siirryt kassalle. 

LIITY JÄSENEKSI

Kurssimaksu maksetaan joko verkkokaupassa tai paikan päällä, ja se sisältää ohjauksen, työvälineiden käytön sekä kahvin/teen.  Kurssityöt valmistetaan taitokeskuksen materiaaleista.

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä. Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan tällöin asiasta meille sähköpostitse tai puhelimitse.  Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme jo maksetut kurssimaksut viikon kuluessa.

Osoite: Kirkkokatu 14, 74700 Kiuruvesi