Taitoklubi on käsityön harrastajille suunnattu ryhmä,  jossa tutustutaan syksyn aikana useampaan materiaaliin ja tekniikkaan. Syksyn aikana teemme mm nahkatöitä, paperinahkatöitä ja keramiikkaa. Ensimmäisellä tapaamiskerralla päätämme yhdessä muut Taitoklubissa toteutettavat työt. Tällä kurssilla pääset monipuolisesti kehittämään taitojasi ja oppimaan uusia tekniikoita.

Kokoontumiset ovat joka toinen viikko keskiviikkoisin klo 17-20:15. Kurssi kokoontuu 13.9, 27.9, 11.10, 25.10, 8.11, 22.11 ja 13.12.

Taitokeskus Hervannan uudet tilat sijaitsevat Hermian alueella osoitteessa Hermiankatu 12 B, 3krs. Taitokeskukselle on hyvät julkiset yhteydet bussilla ja ratikalla. 

Kurssin materiaalimaksut maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 3232 922. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere