Tuftaus tai ehkä paremmin Punch needle tekniikkana tunnettu työtapa soveltuu hyvin kodintekstiilien valmistamiseen. Kuvioinnin voi suunnitella itse tai valita taitokeskuksen omista malleista. Ilmoittautumisen jälkeen saat infokirjeen opettajalta, jossa vinkkejä suunnitteluun sekä valittavissa olevat valmiit mallit. Työ valmistuu kätevästi kehikon ja Punch needle -neulan avulla ja käytettävissä on runsas valikoima Pirkka –langan värisävyjä. 

Kurssi kokoontuu la 14.10. klo 10–16. Mikäli työ ei valmistu päivän aikana, voit lainata tuftausneulaa viikon ajan.  

Kurssimaksu 54 € + materiaalit työn koostaja mallista riippuen riippuen. Valittavina vaihtoehtoina neliötaulu 59 €, pyöreä taulu 39 €, pehmo 27 €. Tyynyn hinta alkaen 45 € langan menekistä riippuen. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Taitokeskus Ylöjärvi toimii tunnelmallisessa Krankkulan puutalossa osoitteessa Suojastentie 10. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Lisätietoja saat sähköpostitse epila@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 4093760. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Suojastentie 10, 33480 Ylöjärvi