valomosaiikki kurssi vaasa

Valomosaiikki, Vaasa

Kurssilla tutustutaan mosaiikin monipuoliseen maailmaan valmistamalla erilaisia ”valoisia” tuotteita mosaiikilla. Mukaasi voit ottaa esimerkiksi lyhdyn, vaasin tai kauniin pullon, joka koristellaan mosaiikilla.

Materiaalit ja tarvittavat työvälineet löytyvät meiltä, joten mukaasi tarvitset vain tekemisen iloa. Kurssilla on osaava ohjaaja ja paljon erilaisia malleja ideoinnin tueksi.

Kolmen päivän kurssi järjestetään ti 7.11. klo 14-20, ke 8.11. – to 9.11. klo 13-20 Vaasan taitokeskuksessa.

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 13(14)-20 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen! Kurssin hinta on kurssimaksu 52 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.  Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi tai puhelimitse 040 5404 643. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)