saippuat

Värikkäät saippuat, Vaasa

Värikkäät saippuat, Vaasan taitokeskus
To 21.11. klo 13-20

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Kurssilla valmistetaan värikkäitä saippuoita valmiista saippuamassasta – tekniikka on helppo: massa sulatetaan ja siihen lisätään tarvittavat väriaineet sekä halutessa tuoksut. Pinnalle voi myös laittaa esimerkiksi kuivattuja kukkia.Kivoja raitasaippuoita saa mm. maitopurkkiin valamalla.  Kiva pieni lahjaidea vaikkapa ystävälle. Saippuat ovat heti käytettävissä. Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa! mukaasi voit ottaa silikonimuotteja ja pestyjä maito tms purkkeja joihin saippaa voi valaa. Lisä infoa saat ennen kurssin alkua.

Lisätietoja kurssista: marjo.pollari@taitoep.fi tai 0405404643

Hinta: Kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)