Värikkäitä vanerikoruja

Värikkäät vanerikorut, Isokyrö

Värikkäät vanerikorut, Taitokeskus Villavintti, Isokyrö
Ma 4.11. klo 13-20

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Värikkäitä vanerikoruja tehdään eri muotoisiin ja -kokoisiin koivuvaneripohjiin alkoholimusteilla värjäämällä. Kurssilla suunnitellaan, värjätään ja kasataan korut valmiiksi. Näistä kevyistä koivuvanerikoruista voi tulla uudet suosikkisi! 
Huom. Alkoholimusteesta tulee voimakas tuoksu, joten emme suosittele kurssia hajusteherkille.
Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Kurssille tarvitset vain omia eväitä ja tekemisen iloa! Keitämme pullakahvit/teet iltapäivällä ja illalla.

Lisätietoja kurssista: villavintti@taitoep.fi  tai 0400-865 282

Hinta: Kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon villavintti@taitoep.fi . Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Pohjankyröntie 136, 65100 Isokyrö