kuvassa verhoiltuja nojatuoleja

Verhoilukurssi, Jyväskylä

Kurssilla tutustutaan verhoilun perusteisiin, käytettäviin materiaaleihin ja työvälineisiin. Opitaan laskemaan kankaanmenekki ja mitä seikkoja laskemisessa tulee ottaa huomioon. Tuo kurssille mukanasi perinteisellä tai uudemmalla ns. teollisella tyylillä valmistettu kaluste (nojatuoli, ruokapöydän tuolit tai joku muu pienehkö työ). Työvaiheet ja tavat valikoidaan jokaisen kalusteen ja tyylin sekä kunnon mukaan. Aiempaa verhoilukokemusta ei tarvita.

30.8.-1.9. ja 20.9.-22.9.2024 (2 kokoontumisviikonloppua pe-su)
2 x pe klo 18.30-21.00
2 x la klo 9.00-16.30
2 x su klo 9.00-16.00

  • Kurssin kesto 40 t (opetustunnin kesto á 45 min)
  • Kurssimaksu 105 € + materiaalit.

Kurssin ohjaa Hanna Närhi-Hiltunen

………………………………..

Ilmoittautuminen

Taito Keski-Suomi järjestää käsityökursseja yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Käsityökursseille ilmoittaudutaan verkkosivujemme kautta, ja ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kurssimaksu.

Valitse ”maksan paikan päällä”, jos käytät maksuvälineenä Smartum-kulttuuriseteleitä, SmartumPay:tä, Epassia, GIFT4U-kädentaitolahjakortteja tai Taito Keski-Suomi ry:n lahjakortteja.

Taito Keski-Suomi ry:n käsityö- ja muotoilukoulun oppilaat ja Taitokeskus Jyväskylässä opiskelevat ammatillisen koulutuksen opiskelijat sekä Taito Keski-Suomi ry:n jäsenet saavat kurssiostoksista alennuksen syöttämällä TAITOKSALE20 koodin sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muista painaa lopuksi ”Syötä alennuskoodi” -painiketta.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, ja sen voi perua ainoastaan pätevästä syystä sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Lisätietoja: taitokeskus@taitokeskisuomi.fi 

Haluatko liittyä Taito Keski-Suomi ry:n jäseneksi? Löydät lisätietoja täältä: https://www.taito.fi/keskisuomi/tieto-meista/jasenyys/

 

Osoite: Kivääritehtaankatu 6 G, 40100 Jyväskylä