Kankaankudonnan perusteet - loimen rakentaminen ja onnistunut kankaankudonta

Verkkokurssi: Kankaankudonnan perusteet – loimen rakentaminen ja onnistunut kankaankudonta / Yksilökurssi

Nyt kutomaan omilla kangaspuilla! Perinteisiä räsymattoja tai siksak-, orvokki-, aalto- ja ympyräkuvioita: kaikkia näitä voit kutoa omaan mattoosi. Verkkokurssilla opit kankaankudonnan perusteet oman työn suunnittelusta, loimen luomisesta, kankaan rakentamisesta ja kudonnasta töiden viimeistelyyn saakka. Kurssilla valmistat oman perinteisen räsymattosi tai erilaisilla ruusukas-kuvioilla koristellun maton. Kurssin sisältö sopii myös muiden kudonnan töiden valmistamiseen.

Kurssin opettajina toimivat pitkään kutoneet ja kankaankudontaa opettaneet alan ammattilaiset: tälle kurssille he ovat koonneet parhaat vinkkinsä onnistuneen kankaan valmistamiseen. Selkeät ohjevideot, kuvat ja tekstit toimivat oppaana kudonnan maailmaan.

Kurssi sopii aloittelijoista lähtien heille, joilla on omat tai yhteisessä käytössä olevat esimerkiksi harrasteryhmän kangaspuut, tai jos haluat muuten syventää taitojasi esimerkiksi kankaan rakentamisesta, ruusukkaan erilaisista poljennoista tai erilaisista kudonnan tekniikoista.

Linkki Vuolearning-verkko-oppimisalustalle lähetetään ilmoittautumisen jälkeen 1-2 arkipäivän kuluessa.

Taitotaso: aloittelija, osaaja ja taitaja
Aika: oppimisalusta on osallistujan käytössä 3 kuukautta
Hinta: kurssimaksu 67 € + materiaalit itse hankkien

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki