kudontakehys pöydällä ja lankoja

Verkkokurssi: Luo oma seinätekstiili kehyskudonnalla / Yksilökurssi

Kehyskudonnalla voit valmistaa erilaisia pienehköjä seinätekstiilejä. Mini-seinätekstiili on moderni sisustustekstiili, jonka voit toteuttaa luovasti ja suunnitella juuri sellaiseksi kuin haluat. Mini-seinätekstiiliin voit yhdistää erilaisia materiaaleja, pujotuksia, poimintoja ja ryijyn nukitusta. Voit myös hyödyntää työhösi materiaaleja luonnosta tai käyttää erilaisia jämälankoja.

Tämä verkkokurssi sopii hienosti myös lapsille ja nuorille. Voit tehdä kehyksen esimerkiksi luonnosta keräämilläsi puunoksilla, valmistaa kehyksen rimoista ja naulata päihin naulat, tai ostaa valmiin kudontakehyksen meiltä.

Kurssi suoritetaan verkko-opetusalustalla, josta voit omaan tahtiisi tutustua tähän tekniikkaan ja katsoa opetusvideoita.

Kurssi toteutetaan yksilökurssina Vuolearning opetusalustalla. Kurssi on käytössäsi 6 viikkoa.

Linkki Vuolearning-verkko-oppimisalustalle lähetetään ilmoittautumisen jälkeen 1-2 arkipäivän kuluessa.

Kurssimaksu: 37 € + mahdollinen starttipaketti 21,70 €
Taitotaso: aloittelija, osaaja tai taitaja

Myymme tähän verkkokurssiin valmiin starttipaketin, joka sisältää kudontakehyksen koko noin 15 x 25 cm, 2 x puinen lastasukkula, puinen ryijyneula, 2 x puinen kampa ja loimilanka. Nämä tuotteet on valmistettu vastuullisesti kotimaisesta koivuvanerista. Paketin hinta: 21,70 € (sisältää postikulut)
Starttipaketin voit maksaa verkkokurssin yhteydessä. 
Starttipaketin voit tilata: klaukkala@taitoetelasuomi.fi. Ilmoita myös haluatko luonnon valkoisen vai mustan loimilangan. 

Osoite: Klaukkalantie 72, 01800 Klaukkala