Solmeile makrameehyllykkö, opi makrameen perussolmut

Verkkokurssi: Makrameehyllykkö / yksilökurssi

Opettele uusi tekniikka tai syvennä aiemmin opittuja taitojasi.

Kurssilla tutustutaan makrameesolmeiluun soveltuviin materiaaleihin ja työvälineisiin. Opit yleisimmin käytettävät perussolmut ja saat vinkkejä erilaisten makrameetöiden valmistamiseen. Tällä verkkokurssilla valmistetaan kuvan kaksihyllyinen makrameehyllykkö.

Verkkokurssialustan materiaali ja laadukkaasti toteutetut opetusvideot ovat käytettävissäsi koko kurssin ajan. Olemme suunnitelleet opetusvideot huolella, askel askeleelta eteneviksi ja niiden avulla opit tekniikan varmasti. Voit palata videoihin aina tarvittaessa ja katsoa niitä uudelleen, niin paljon kuin haluat. Kaikki työvaiheet on kuvattu selkeästi ja videot toteutettu laadukkaasti, opit niiden avulla tämän tekniikan ja pystyt valmistamaan työn itsenäisesti.

Yksilökurssi on suunnattu yksittäiselle asiakkaalle, jotka suorittavat kurssin itsenäisesti verkkoalustamme kautta. Voit aloittaa tämän verkkokurssin, kun sinulle sopii ja missä vain oletkin. Saat käyttöösi verkkokurssialustan 6 viikon ajaksi, jossa selkeät opetusvideot ja ohjeet työn toteuttamiseen. Kurssin ajaksi saat myös opettajan yhteystiedot mahdollisia ongelmatilanteita varten. 

Linkki Vuolearning-verkko-oppimisalustalle lähetetään ilmoittautumisen jälkeen 1-2 arkipäivän kuluessa.

Taitotaso: aloittelija tai osaaja
Hinta: kurssimaksu 37 € + materiaalit itse hankkien
Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä!
 

Osoite: Verkkokurssi, 54500 Verkkokurssi