lankojen värjäystä

Villalankojen värjäys, Isokyrö

Villalnkojen värjäys, Taitokeskus Villavintti, Isokyrö
Ma 16.9. klo 13-20

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Langoille löytyy paljon erilaisia värjäysmenetelmiä. Kurssilla tutustutaan eri tekniikoihin ja loihditaan upeita värisävyjä. Kakkuvärjäys on hauska tekniikka, jolla lankakakut värjätään mikrossa. Mikrossa värjääminen on nopeaa ja mukavaa. Saat helposti tehtyä kirjavia, monivärisiä lankoja myös maalaamalla. Lankkuvärjäyksessä lanka neulotaan ensin neulekoneella ns. tilkuksi ja sen jälkeen maalataan ja värit kiinnitetään mikrossa. Väreinä käytetään reaktiivivärejä. Värit, langat ja apuaineet löytyvät meiltä, mukaan tarvitset vain hyvät eväät.

Aurinkovärjäyksenäkin tunnetulla kasvivärjäyksellä saa loihdittua lankoihin upeat värisävyt. Käytössä on kasveja ja muita kuivattuja luonnonmateriaaleja.

Huom! Tuoreet kasvit pitää itse tuoda mukana kurssille.

Värjätyistä langoista voit valmistaa jotain kivaa itselle tai lahjaksi ystävälle. Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Hyviä eväitä. Teetä ja kaffia sekä pullanpuolta on tarjolla iltapäivällä ja illalla.

Lisätietoja kurssista: villavintti@taitoep.fi  tai 0400-865 282

Hinta: Kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon villavintti@taitoep.fi . Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö