Lankojen värjäystä Seinäjoella

Villalankojen värjäys, Seinäjoki

Villalankojen värjäys, Seinäjoen taitokeskus
To 12.9. klo 13-20

Yhteistyössä:   

Kurssin kuvaus: Villalankojen värjääminen innostaa, saat kirjavia ja yksivärisiä lankoja värjättyä eri tekniikoilla. Kattilavärjäyksellä värjätään yksivärisiä lankoja ja mikrovärjäyksellä värjätään kirjavia lankoja. Mahdollisuus myös värjätä semisolidi tekniikalla, näin saat myös kirjavia lankoja. Käytämme nestemäisiä reaktiivivärejä, värejä helppo sekoitella ja näin värien kirjo on laaja ja mielenkiintoinen. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa!

Lisätietoja kurssista: seinajoki@taitoep.fi , Ulla 044-545 6075 tai Maria 040-066 3525

Hinta: Kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. 

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.
 

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon seinajoki@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

 

Pysäköinti:
Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 2h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, Kässä 3-4, 60100 Seinäjoki