Taloudellinen vastuullisuus

Käsityötarvikkeita myynnissä pahvisessa paketissa, jota myyjä esittelee kädessään.

Elämyksillä on arvo

Tarjoamme iloa, elämyksiä ja hyvää oloa tuottavia palveluja.

Käsityön arvo ei yksinomaan ole materiaaleissa ja tuotteissa. Taitojärjestö tarjoaa elämyksellisiä ja kokemuksellisia palveluita, joissa tavara ei ole palvelun keskiössä. Taloudellinen arvo tuotetaan tällöin aineettomilla elämyksillä.

Taidot ovat pääomaa.

Virtaavat tavarat

Tuotamme toimintaa, joka säästää ympäristöä.

Käsityötekniikoita ja niihin liittyviä työvälineitä on paljon. Kaikkea ei tarvitse kuitenkaan omistaa itse. Me Taitojärjestössä tarjoamme tiloja ja työvälineitä käyttöön kohtuullista korvausta vastaan. Meillä työvälineiden lainaamiseen kuuluu aina myös opastus niiden käyttöön.

Laatu näkyy hinnassa

Laadukkaat tuotteet – hyödylliset tavarat.

Hyvä suunnittelu on taloudellisesti kestävän toiminnan perusta ja pohja pitkäikäisten tuotteiden valmistamiselle. Laadukkaiden, käsin valmistettujen tuotteiden valmistus vie usein aikaa ja siksi ne ovat usein hintavampia kuin teollisesti tuotetut. Huomioimme tuotteiden hinnoittelussa hinta-laatusuhteen lisäksi tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta käyttöön ja kiertoon palauttamiseen. Edistämme kotimaista käsityöyrittäjyyttä.

Luonnonvarojen rajallisuus

Kunnioitamme ympäristöä ja luonnonvarojen rajallisuutta

Käsityössä hyödynnetään suoraan luonnosta kerättyjä materiaaleja. Opastamme mitä ja millä ehdoilla luonnon materiaaleja voi kerätä, mikä kuuluu jokaisen oikeuksiin ja mitä tulee välttää. Emme hyväksy uhanalaisten luonnontuotteiden hyödyntämistä toiminnassamme.