Tekemisen iloa -mallisto

Tekemisen iloa -mallisto

Käsityö ja design kohtaavat moderneissa sisustustuotteissa

Taitojärjestön vuosittainen käsityön uutuusmallisto esitellään syyskuussa Suomen suurimmassa huonekalu-, design- ja sisustustapahtumassa Habitaressa. Tekemisen iloa -kurssimallisto on Taitojärjestön oma, vuosittain uudistuva, trendikäs, monipuolinen ja itse tekemiseen innostava käsityön mallisto. Uuden syksy 2018 malliston suunnittelijat ovat muotoilija Studio Smoo / Marianne Huotari, tekstiilisuunnittelija Tiia Eronen sekä muotoilija Katriina Nuutinen. Mallistossa on sisustustuotteita, jotka sopivat monenlaiseen kotiin: matto, tyyny, säilytyskoreja sekä valaisimia. Tekemisen iloa -kurssituotteiden ideana on, että kuka tahansa voi tehdä kotiinsa huippusuunnittelijan suunnitteleman designtuotteen valmistamalla sen itse.

Tekemisen iloa -kurssimallit täydentyvät joka vuosi. Edellisetn kausien mallistoja ovat suunnitelleet mm. muotoilijat Elina Helenius ja Saara Renvall. Taitoyhdistysten kurssivalikoimassa tarjonta vaihtelee, monia malleja tehdään usean kurssikauden ajan ja suosittuja voidaan nostaa myös uudelleen ohjelmaan. Asiakkaat voivat esittää aina myös toiveita, jos joku kiinnostava malli ei vielä ole tämän syksyn kurssiohjelmassa, niin ehkäpä kevään kurssitarjotinta suunniteltaessa se nostetaan kärkeen. Tule mukaan kursseille ja innostu uusista ideoista ja malleista!

Tekemisen iloa -tuotteita voit tehdä taitokeskusten kursseilla ja osaa voit ostaa taitokeskuksista myös tarvikepaketteina.

Tervetuloa kursseille!
Kysy kurssiohjelmaa lähimmästä taitoyhdistyksestä.

2018 Mallisto, suunnittelijat Studio SMOO / Marianne Huotari, Tiia Eronen ja Katriina Nuutinen.
Kuvat Anna Autio.

Tekemisen iloa mallistoa 2015-2017, suunnittelijat Elina Helenius ja Saara Renvall.