Tekemisen iloa -käsityömallisto

Hyrrä ja Pyörre valaisin

Käsityö ja design kohtaavat moderneissa sisustustuotteissa

Tekemisen iloa -kurssimallisto on Taitojärjestön oma, vuosittain uudistuva, trendikäs, monipuolinen ja itse tekemiseen innostava käsityön mallisto. Malliston suunnittelijoina ovat jo usean vuoden ajan toimineet käsityön ja kotimaisen muotoilun huippunimet. Tekemisen iloa -kurssimallit täydentyvät joka vuosi. Tekemisen iloa -kurssituotteiden ideana on, että kuka tahansa voi tehdä kotiinsa huippusuunnittelijan suunnitteleman designtuotteen valmistamalla sen itse.

Tekemisen iloa -käsityötuotteita voit tehdä taitokeskusten kursseilla ja osaa voit ostaa taitokeskuksista myös tarvikepaketteina.

Tervetuloa kursseille!
Kysy kurssiohjelmaa lähimmästä taitoyhdistyksestä.

 

Syksyn 2020 kurssimalliston uutuudet olivat Tiia Erosen suunnittelemat Hyrrä ja Pyörre valaisimet (kuva yllä). Varjostin punotaan käsin ja kursseja järjestetään taitoyhdistyksissä eri puolilla Suomea.
Toinen Tekemisen iloa -mallistoon suunniteltu uusi tuote on  Marianne Huotarin Sarastus-matto.

Nuotta-verkkokassi

Marianne Huotari / STUDIOsmoo suunnitteli kevään 2019 uutuustuotteeksi Taitojärjestön Tekemisen iloa -kurssimallistoon ekologisen ja kauniin verkkokassin, joka valmistetaan ihanista luonnonmateriaaleista. Lankana käytetään pellavaa ja sangat ovat tukevaa parkkinahkaa.

Tiivis pohja tukee kassia ja verkkosolmuilla toteutettu kassi on myös kaunis säilytysesine kotona, silloin kun se ei kulje mukana kauppareissussa tai kesäretkellä. Kaunista kassia ei tarvitse kotona piilottaa kaappiin vaan sen voi jättää huoletta esille.  Monikäyttöinen ja kevyt kassi sopii niin rannalle tai lomalle kuin kesälaukuksi kaupunkiinkin.

 

 

Terho-säilytin
Suunnittelija  STUDIO smoo, Marianne Huotari

Bahia-matto
Badi-tyyny
Suunnittelija Tiia Eronen

Raita-varjostin
Suunnittelija Katriina Nuutinen

Tekemisen iloa mallistoa 2015-2017, suunnittelijat Elina Helenius ja Saara Renvall: