Joulukauden avaus Taitokeskuksissa lauantaina 11.11.!

Aika 11.11.2023 klo 10:00 – 15:00
Sijainti Taito Etelä-Suomi, Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki
Järjestäjä Taito Etelä-Suomi ry
Joulukauden avaus 11.11. taitokeskuksissa

 Vietämme joulukauden avajaisia lauantaina 11.11. taitokeskuksissamme. Löydät silloin monenlaista tekemistä toimipisteistämme. Tervetuloa mukaan!

HELSINKI
Myymälä avoinna klo 10-17

Taito Shop Helsingistä löydät jouluisat lahjat ja sisustustuotteet tulevaan kauteen. Desicon kauniit ja laadukkaat kynttilät koristavat joulupöydän ja hassun hauskat tontut kuuluvat lasten jouluun. Valikoimastamme löydät runsaasti laadukkaita suomalaisten käsityöläisten valmistamia tuotteita ajatonta lahjaa arvostavalle lahjansaajalle.

LUUMÄKI
Avoinna klo 10-15

Tervetuloa tekemään mehiläisvahakynttilöitä ja pikku rottinkitähtiä (materiaalimaksu) tai muuten vain tutustumaan loppuvuoden tarjontaamme! 

TUUSULA / HYRYLÄ
Avoinna 10-15

Himmelipajassa voit aloittaa himmelinvalmistamisen oljesta, ruo osta, lasiputkista, paperi-tai muovipilleistä. Perimme vain materiaalimaksun. Voit myös ostaa neulelankoja ja muuta käsityömateriaalia ja varata aikoja kankaankudontaan ja kursseille.

VANTAA / HIEKKAHARJU
Avoinna klo 10-14

Joulukauden avajaisissa on lapsille ilmaisen nonstop-joulupaja, missä koristellaan tonttukynttilöitä ja paketoidaan kynttilät kauniisiin paketteihin. Aikuisten pajassa valmistetaan  materiaalimaksulla tonttukynttilöitä ja kierrekynttilöitä sekä mehiläisvahalevyistä mehiläisvahakynttilöitä. Glögiä ja joulupipareita. 

VANTAA / HAKUNILA
Avoinna 10-15

Tervetuloa tutustumaan loppuvuoden toimintaamme. Tarvikepaketin hinnalla voit valmistaa erilaisia himmeleitä, materiaalimaksu alkaen 10 €.