KÄSILLÄ taitoa – iloa – muotoa oppilastyönäyttely

Aika 03.05.2023 klo 12:00 – 30.05.2023 klo 14:00
Sijainti Villa Arttu, Kankurinkatu 4-6, Villa Arttu, Kankurinkatu 4-6 B 11, 05800 Hyvinkää
Järjestäjä Taito Etelä-Suomi ry
Keramiikka työ

Oppilastyönäyttelyissä on esillä kattaus Taito Käsityö- ja muotoilukoulu Etelä-Suomen Hyvinkään ryhmien lasten, nuorten ja aikuisten oppilastöitä. Ryhmissä on tutkittu, pohdittu ja suunniteltu asioita, esineitä ja ilmiöitä teeman ympärillä. Näyttely avoinna Villa Artun aukioloaikana, Kankurinkatu 4-6, ovi B11.

Tervetuloa tutustumaan!

Taito käsityö- ja muotoilukoulu Etelä-Suomi on iloisen tekemisen ja onnistumisen paikka. Opetusta järjestetään 4–18 -vuotiaille lapsille ja nuorille sekä aikuisille Helsingissä, Haminassa, Hyvinkäällä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Lohjalla, Tuusulassa ja Vantaalla. Opiskelun lähtökohtana on käsillä tekeminen: tutkimme, pohdimme ja suunnittelemme asioita, esineitä ja ilmiöitä.

Opetus on valtakunnalliseen opetussuunnitelmaan sidottua ja sitä antavat alan ammattilaiset. Opetussuunnitelma määrittelee opintokokonaisuuksien tavoitteet ja sisällöt. Opinnot muodostuvat pukeutumisen, esine- ja tekstiiliympäristöjen, palveluympäristöjen sekä rakennettujen- ja luonnonympäristöjen näkökulmasta. Opetusta annetaan yleisen ja laajan opetussuunnitelman mukaan tasolta toiselle edeten.