Käsityölauantai Oulun taitokeskuksessa ja TaitoShopissa

Aika 20.01.2024 klo 10:00 – 14:00
Sijainti Taito Shop Oulu / Taitokeskus Oulu, Rautatienkatu 11 B, 90100 Oulu (88)
Järjestäjä Taito Pohjois-Pohjanmaa ry
Vuoden käsityötekniikka

Lämpimästi tervetuloa mukaan Oulun taitokeskuksen Käsityölauantaihin! Tee ekoteko ja pelasta käytöstä poistetut farkut, joista leikkaamalla ja ompelemalla valmistuu hauska ja käytännöllinen kori! 

Vuoden 2024 käsityötekniikka on korin punonta. Taitoliitto valitsi vuoden käsityötekniikan nyt jo kahdeksannen kerran ja valinnalla halutaan innostaa ihmisiä kokeilemaan erilaisia korien punontatekniikoita luovasti myös uusilla materiaaleilla, sekä nostaa esiin perinteisten punontatekniikoiden säilymisen tärkeys osana aineetonta kulttuuriperintöämme. Hyvälle korille löytyy aina käyttöä!

Käsityölauantaina 20.1.2024 järjestämme Oulun taitokeskuksessa kaksi maksutonta pajaa, joissa opit, kuinka valmistat hauskan ja käytännöllisen säilytyskorin farkusta. Punonnan opittuasi, sovellat samaa tekniikkaa helposti myös muihin tekstiileihin. Pajat ovat maksuttomia – Ilmoittaudu ennakkoon. Materiaalit löytyvät taitokeskuksesta. Pajaan mahtuu kerralla 14 hlöä.

Lisäksi pääset tutustumaan, kuinka tehdään kori sanomalehdestä! Tässä hauskassa pajassa hyödynnetään varmasti joka kodista löytyvää sanomalehtimateriaalia. Tähän pajaan voit tulla, kun sinulle sopii eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Myymälä on auki tapahtuman ajan ja löydät sieltä paljon hyviä tarjouksia ja tekemisen iloa!