Käsityölauantai taitokeskuksissa 20.1.

Aika 20.01.2024 klo 10:00 – 15:00
Sijainti CraftCorner, Eteläesplanadi 4, Helsinki, Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki
Järjestäjä Taito Etelä-Suomi ry
Käsityölauantai Taito Etelä-Suomen taitokeskuksissa

Käsityölauantaina 20.1. pääset tutustumaan kevään tarjontaan: tutustu kankaankudontaan, uusiin loimiin, kurssitarjontaan, uusiin kursseihin ja vuoden käsityötekniikkaan! Päivän aikana ohjaajamme kertovat tarjonnasta ja virittävät vuoden käsityötekniikan – korinpunonnan – äärelle. Voit valmistaa työpajassa spiraalipunotun korin paperinarusta (maksuton työpaja). Tule mukaan tutustumaan!

Katso lähimmän taitokeskuksesi tarkemmat tiedot alta!

HELSINKI
Työpaja ja neulemiitti avoinna klo 11-16 ja myymälä klo 10-17.
Työpajassa valmistat spiraalipunotun korin paperinarusta (maksuton). Paikalla myös toiminnanjohtajamme Milla: tule juttelemaan ja tutustumaan! Milla kertoo Taito Etelä-Suomen jäsenenä olemisesta ja pääset kertomaan, millaista toimintaa ja jäsenetuja toivoisit? Tavataan Espalla!

Paikalle saapuvat myös Jalovilla ja Rva Silmusolmu käsinvärjättyine lankoineen. Olet tervetullut neulomaan yhdessä heidän kanssaan ja ostamaan kauniita lankoja!

VANTAA / HAKUNILA
Taitokeskus avoinna klo 10-15.
Kevään toiminnan esittelyä, maksuttomassa työpajassa spiraalipunottu kori tai pannunalunen paperinarusta.

VANTAA / HIEKKAHARJU
Taitokeskus avoinna klo 10-14. Pajat ovat nonstop-pajoja ja ilmaisia. 
Lasten pajassa tehdään yllätyksiä ystävänpäiväksi: punotaan pikkuruisia sydänkoreja ja sydänkortteja. Koriin voi laittaa karkin tai muun yllätyksen ystävälle.
Aikuisten pajassa punotaan paperinarusta kori tai pannunalusta korinompelutekniikalla.  Samalla voit tutustua toimintaamme ja kevätkauden kursseihin. 

HYVINKÄÄ
Taitokeskus ja Taito Shop avoinna klo 10-15.
Esittelemme kevään suunnitelmiamme, taitokeskuksen kursseja ja kutomon toimintaa. Osallistu myös maksuttomaan koripajaamme jossa inspiroidumme KORIN PUNONNASTA. Nähdään taitokeskuksessa!

LUUMÄKI 
Taitokeskus avoinna klo 10-15. 
Työpajassa voit valmistaa spiraalipunotun korin tai pannunalusen paperinarusta (maksuton). Esittelyssä kevään kurssit – kuulet taitokeskuksen tuoreimmat kuulumiset kevään ohjelmasta sekä saat maistiaisen uudesta vuoden käsityötekniikasta PUNONNASTA! Myymälän puolella tarjouksia ja esittelyssä uusi sukkalanka Mainio.

LOHJA
Taitokeskus avoinna klo 10-15.
Tiloissamme on samaan aikaan kurssi, mutta tervetuloa käymään niin saatte kevään kurssitarjonnasta lisätietoa. Myymälä on myös auki.

KOUVOLA
Taitokeskus avoinna klo 10-15.
Kutomossamme on lauantaina myös mattokurssi klo 10-14. Esittelemme lisäksi punontaa eri materiaaleista ja kevään kurssitarjontaa. Myymälä palvelee klo 15 saakka.

LAHTI
Taitokeskuksen avoimet ovet klo 12-15.
Taitokeskuksessa esittelyssä kevään kurssit, sekä saat maistiaisen uudesta vuoden käsityötekniikasta PUNONNASTA!
Kaikille avoin ilmainen työpaja, jossa pääset punomaan paperinarusta spiraalipunotun oman pikkukorin tai pannunalusen.
Taitokeskuksessa on lauantaina klo 10-11.30 myös aikuinen & lapsi-klubin kauden ensimmäinen kurssikerta.