Kenkäveron Herkkumarkkinat la 16.- su 17.12.2023 klo 10-15

Aika 16.12.2023 klo 10:00 – 17.12.2023 klo 15:00
Sijainti Kenkävero, Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli
Järjestäjä Taito Itä-Suomi ry
Joulun valmisteluihin herkkumarkkinoiden kautta

Joulun valmisteluihin Herkkumarkkinoiden kautta!

Jouluun valmistaudutaan Kenkäverossa perinteisesti viimeisenä viikonvaihteena ennen joulunpyhiä järjestettävillä Herkkumarkkinoilla.

Lauantaina 16.12. ja sunnuntaina 17.12. klo 10-15 näytteilleasettajien myyntikojuista ja -pöydiltä löytyy niin ihania herkkuja kuin jouluisia koristeita ja somisteita, lahjapakettiin sopivista ihanuuksista puhumattakaan. Leivintuvan myymälän ovet ovat avoinna tapahtuman ajan, joten saat samalla noudettua ihanat, vastaleivotut leivonnaiset ja leivät herkutteluun. Kenkäveron myymälän ja Pauliina Rundgren HandiCrafts Shop & Studion monipuolinen valikoima lahjoiksi sopivia tuotteita houkuttelee ostoksille, ja tuotteet saat paketoituina suoraan lahjoiksi annettaviksi! Kenkäveron ravintolaan on katettu herkullisten makujen Pappilan joulupöytä, ja kahvilan herkut sopivat vaikkapa pieneen lepohetkeen ostosten lomassa.

Tervetuloa joulun tunnelmaan! Kävijöillä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Tervetuloa mukaan näytteilleasettajaksi tapahtumaan

Olipa sinun tai yrityksesi tuotteena ihanat käsityöt, mukavat lahjatavarat tai maistuvat herkut, olet lämpimästi tervetullut myymään tuotteitasi joulun Herkkumarkkinoille.

Vuoden 2023 tapahtumaan näytteilleasettajille on tarjolla ulkopaikkoja sekä rajoitetusti sisäpaikkoja viihtyisässä rantapaviljongissa ja navetan alakerrassa. Sisäpaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea ja varaa oma paikkasi. Samalla paikkamaksulla voi olla mukana koko tapahtuman ajan, eli sekä lauantaina että sunnuntaina.