Kenkäveron käsityömarkkinat 4.-5.7.2024

Aika 04.07.2024 klo 10:00 – 05.07.2024 klo 18:00
Sijainti Kenkävero, Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli
Järjestäjä Taito Itä-Suomi ry
kasityomarkkinat-mikkelin-kenkaverossa

Kenkäveron käsityömarkkinoilla voit nauttia ainutlaatuisesta markkinatunnelmasta kauniissa miljöössä, seurata työnäytöksiä, tutustua käsityöyrittäjien ja harrastajien tekemiin tuotteisiin, tehdä ostoksia ja tavata tuttuja. Kenkäveron käsityömarkkinoilla on mistä valita, sillä paikalla on myyjiä niin lähialueelta kuin pidemmästäkin matkasta. Myynnissä on mm. koruja, asusteita, vaatteita, käyttötekstiilejä, keramiikkaa, puisia ja taottuja tuotteita sekä kierrätysmateriaaleista valmistettuja tavaroita ja kaikkea muuta ihanaa. Kenkäveron ravintolassa ja kahvilassa on mukava hengähtää hetki herkuista nauttien, jotta kaikkeen tarjolla olevaan jaksaa kunnolla tutustua!

Jo perinteiseksi muodostuneet Kenkäveron käsityömarkkinat on järjestetty jo parikymmentä kertaa ja iloista markkinakansaa saapuu runsain mitoin kauempaakin. Markkinamyyjistä suurin osa varaa paikan seuraavaksi vuodeksi. ”Kenkäveron käsityömarkkinoille on mukava tulla, täällä on niin hyvä fiilis”. Aina mukaan mahtuu myös uusia markkinamyyjiä ja myyntiin tulee mitä ihanampia tuotteita.

Tervetuloa Kenkäveron käsityömarkkinoille!

Varaa paikkasi Käsityömarkkinoille

Ovatpa sinun tai yrityksesi tuotteena ihanat kotimaiset käsityöt, erilaiset käsityömateriaalit, mukavat lahjatavarat tai maistuvat herkut, olet lämpimästi tervetullut myymään tuotteitasi käsityömarkkinoille. Näytteilleasettajaksi voi tulla niin yritys kuin yksityinen henkilö.

Hinnat:

– Myyntipaikka Kenkäveron pihamaalla 2 päiväksi 50 € (sis. alv 24%)

– Mahdollisuus varata osastolle sähköt 5 € lisähintaa.

Lisätietoa tapahtumasta:Erja Mellblom
0440 162 228 tai erja.mellblom@taitoitasuomi.fi

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi Käsityömarkkinoille