Kenkäveron kesä

Aika 25.06.2024 klo 10:00 – 04.08.2024 klo 18:00
Sijainti Kenkävero, Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli
Järjestäjä Taito Itä-Suomi ry
Kenkavero on monipuolinen matkailukohde

Kenkäveron kesä kutsuu nauttimaan kaikin aistein. Tule yksin, ryhmässä, perheen kesken tai kaveriporukalla, kaikille riittää koettavaa! Ravintola, myymälät, puutarha ja tapahtumat ilahduttavat ja inspiroivat matkailijoita vuoden ympäri. Kesän saapumisen myötä myymälätilat laajenevat myös piharakennuksiin, erillinen leipomon myymälä palvelee asiakkaita, aitat avaavat porttinsa näyttelyvieraille ja aivan Saimaan rannalla sijaitseva rantapaviljonki muuntautuu kesäkahvilaksi ihanine itse leivottuine herkkuineen. Ympäri vuoden palvelevan ravintolan kesäherkut vievät kielen mennessään ja myymälän valikoimasta löytyy ihania tuotteita niin itselle kuin vaikka kesäviemisiksi.

Kenkäveron myymälässä monipuolinen valikoiman suomalaista designia, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita, paikkakuntatuotteita ja kodin sisustustuotteita sekä vaikkapa tuliaisiksi sopivia D.O. Saimaa lähiruokaherkkuja.. Kesän 2024 myymälän valikoimista löydät monipuolisen kattauksen suomalaisten brändien pukeutumisen tuotteita.

Kesän lankamyymälä on käsityömateriaalien ostosparatiisi, joka tarjoaa runsaan valikoiman tekemisen iloa! Meiltä löydät materiaalit, tarvikkeet, monipuolisen lankavalikoiman ja valmiit tarvikepaketit kesäkäsitöihin. Kesälankamyymälän löydät pihapiirin navettarakennuksen alakerrassa. 

Puutarha ja pihamaa hehkuvat kesän mittaan vaihtuvissa väreissään ja kukkaloistossaan ja odotetut kesävieraat eli lampaat ja kanat saapuvat kesän viettoon.  Kesän antia täydentävät vielä mukavat tapahtumat, kurssit ja työpajat, vaikkapa juuri teidän seurueellenne järjestetyt. Tervetuloa nauttimaan Kenkäveron kesästä!