Kenkäveron Yötapahtuma ti 5.12.2023 klo 14-22

Aika 05.12.2023 klo 14:00 – 22:00
Sijainti Kenkävero, Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli
Järjestäjä Taito Itä-Suomi ry
Kenkaveron yotapahtumassa aitoa joulun tunnelmaa

Mukava ilta koko perheelle

Itsenäisyyspäivän aattoa tiistaina 5.12. vietetään Kenkäverossa perintisesti tunnelmallisen Yötapahtuman puitteissa. Näytteilleasettajien kojuista pihamaalta, päärakennuksesta ja rantapaviljongilta löytyy vaikka mitä ihanaa; käsitöitä, herkkuja ja monenlaisia jouluisia tuotteita vaikka joulupakettiin.  Lisää tuotteita lahjapakettiin löydät Kenkäveron myymälästä ja Pauliina Rundgren HandiCrafts Shop & Studiosta.

Kivaa ohjelmaa koko perheelle

Yötapahtumassa on luvassa mukavaa ohjelmaa ja kivaa tekemistä koko perheelle. Myös Joulupukki on ilmoittanut saapuvansa mukaan Yötapahtuman hulinaan.  Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Päärakennuksen ravintolan ovet ovat avoinna koko tapahtuman ajan, joten sisälle on mukava piipahtaa vaikkapa lämpimälle juomalle ja kahvilan leivonnaisille. Suurempaan nälkään pääset nautiskelemaan ravintolan antimilla, tervetuloa herkuttelemaan vaikkapa Pappilan joulupöydän antimilla!

Myös leivintuvan ovet ovat tapahtumailtana avoinna, joten uunituoreita leivonnaisia voit ostaa tapahtumasta myös kotiin viemisiksi.